En Çok Okunanlar
03 Nisan 2022 ( 1068 izlenme )
Reklamlar

Sakın evinize sokmayin




Tuvalet kağıdıni evinize  sokmayin 

>>>>

Tuvalet kağıdında büyük bir thlike bulunduğu duyuruldu yok bundan sonra evinize bile sokmayın.. Tuvalet kağıdı ile ilgili gerçekleri öğrendikten sonra kullanmayı bırakacaksınız.  Tuvalet kağıdı, girilen tuvalette olmadığı vakit ya da kalmadığı vakit sorun yaşanan esas eşyalardan bir tanesidir. Koronavirüs salgınının başladığı devrede şahsi hijyenin en mühim malzemesi olarak ön plana çıkan tuvalet kağıdı stoğu eridiği için fazlası Avrupa ülkesinde kısa bir tuvalet kağıdı k’rizi bile yaşanmıştı. Fakat, tuvalet kağıdı düşündüğümüz kadar masum değilmiş! Tuvalet kağıdı bir hijyen ürünü bulunduğu halde, fazlası firma ‘ticari sırlar’ hakkına sığınarak içeriğini paylaşmıyor. Fakat tuvalet kağıdında yumUşak ve sert olması için t’ehlikeli bir kimyasal olan ‘formaldehit’ kullanılıyor. Formaldehit, özel mekanlarıniz için tahriş edici bir özelliğe sahiptir. Hem de gözünüzün, derinizin ve boğazınızın daha titiz duruma gelmesine sebep olur.KOKULU TUVALET KAĞITLARI DAHA DA THLİKELİ! Kokulu tuvalet kağıtları güzel kokuyor, evet. Fakat çekici parfümler alerjilerinizi tetikleyebilir ya da yeni bir alerji edinmenize sebep olabilir. Firmalar tuvalet kağıdını resmen bir çiçek bahçesi gibi kokutmak için fazlası suni koku kullanıyor. Bu suni kokular hem özel bölgeniz pH dengesi ile oynar hatta enfeksiyon kapmanıza neden olma r’iskini barındırmakır. Tuvalet kağıdı seçiminiz üreme düzeninizin sağlığını dahi etkileyebilir.

Geri dönüştürülmüş tuvalet kağıdı tüketimi şuurlu bir seçim gibi görünebilir, fakat içlerinde endokrin bozucuları olan Bifenol A ya da BPA barındırıyorlar. BPA, kimyasal olarak doğurganlık ve rahmin fonksiyonu için mühim olan östrojen hormonuna benzerdir. Östrojeni taklit ettiği için, BPA üreme sorunlarına neden olabilir. Hatta, tıp doktorlarının bir aile kurmak isteyen bayanlara tavsiye ettiği ilk şey

BPA’dan kaçınmalarıdır. Tuvalet kağıdını özel yerlerinizi temizlemek için kullansanız da, aradığınız temizlik tekniği bu olmayabilir. EN ETKİLİ HİJYEN YÖNTEMİ Tahrişe sebep olmasının yanı sıra tuvalet kağıdı ile silmek, p’isliğe ait mikropları el ve tırnaklarınıza bulaşması demek oluyor. Taharet musluğu, temizlik için daha tesirli bir teknikken cildinizin de tahriş olmamasını sağlar.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İşte o anlar İsminizin Baş Harfi İşte o rakamlar Anne komşuyu çağırdı