Auto-Created-3
09 Eylül 2018 ( 675 izlenme )
Reklamlar

Şarj dolduğunda fişten çekmiyorsanız dikkatli bakın

Şarj dolduğunda fişten çekmiyorsanız dikkatli bakın

Bazı şeylerin doğruluğuna körü körüne inanırız ama iş sandığınız kadar basit değil. O doğrular sadece hurafe olabiliyor. İşte doğru zannettiğimiz o yanlış bilgiler. Telefonunuzu gece şarja takıp bırakıyorsanız tehlikesi var mı? Telefonunuza neler oluyor? Telefon şarj olurken kullanmak cihazınızı patlatır mı? Mutlaka okuyun! İddia: "Telefonu şarj ederken kullanma/konuşma/mesajlaşma/oynama, patlar."


Bir ürünün bataryasının şarj olmasıyla bu sırada kullanımı arasında veya bir bataryanın şarj edilme süresi ile ömrü arasında kullanıcıya ve bataryaya "zarar verici" herhangi bir ilişki yok, gönül rahatlığıyla kullanın!


İddia: "Telefonunu gece boyunca şarja takılı tutma, hem telefona zarar verir, hem patlamasına neden olur."


Telefonunuzu gece boyunca şarj edebilirsiniz; hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Bataryasının şarjı tamamen dolduktan sonra telefonlar şarj işlemini sonlandırır.

İddia: "Telefonu şarj etmeden önce tamamen bitmesini bekle; bitmeden şarj edersen ömrü azalır."




Bataryaları şarj etmeden önce tamamen ölmesini beklemek büyük bir hata. Nikel bataryaları artık kullanmıyoruz; yeni nesil pillerde böyle bir sorun yok! Boşuna beklemeyin!

Uçak modunun şarj sırasında kullanılmasının faydasını biliyor musunuz?Telefonu uçuş moduna alıp şarja takarsanız 50 kat daha hızlı şarj olur.




İnsan uyandığı andan itibaren beyin küçük bir ampulü yakacak kadar elektrik ürettiğini biliyor muydunuz?




Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sattığımız İHA’ların SİHA’ların namlusu bize dönerse ne olur Ya o ülke ile aramız bozulursa Meteorolojiden Sağanak Ve Kar Uyarısı : Çok şiddetli yağış geliyor AK Parti'de üç büyükşehir sürprizi! Fatih Altaylı küplere bindi