Auto-Created-3
19 Ekim 2019 ( 290 izlenme )
Reklamlar

tokat gibi cevap!

Telefon görüşmesinin can alıcı detayı ortaya çıktı... "YPG ile anlaşın" diyen Trump'a Erdoğan'dan tokat gibi cevap!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, telefon görüşmesi sırasında ABD Başkanı Donald Trump'a tokat gibi DEAŞ ve elKaide sorusu yönelttiği ortaya çıktı.
 Telefon görüşmesinin can alıcı detayı ortaya çıktı... "YPG ile anlaşın" diyen Trump'a Erdoğan'dan tokat gibi cevap!
Barış Pınarı Harekatı devam ederken ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında yapılan telefon görüşmesinin çarpıcı detayını Hande Fırat aktardı.

Barış Pınarı Harekatı sürerken ABD Başkanı Donald Trump, ısrarla Türkiye'ye terör örgütü YPG ile görüşme çağrısı yaptı. Trump ve ABD yönetimi "ateşkes" ve "arabulucu" kelimelerini sık sık kullandı. Trump, harekatın başladığı gün Erdoğan'a gönderdiği skandal mektupta da terörist başı Mazlum Kobani ile anlaşmaya çağırdı.

Harekatın ilerleyen günlerinde 14 Ekim'de Erdoğan ile Trump telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Merak edilen telefon görüşmesinin ayrıntılarını Hürriyet yazarı Hande Fırat köşe yazısında paylaştı.

Sen ElKaide ve DEAŞ ile masaya oturur musun?
Trump'ın YPG ile masaya oturun çağrısını telefonda yinelediğini belirten Fırat, yazısına şöyle devam etti:

"Tepkisini, teröre bakışını telefonda çok açık sözlerle ortaya koyan, “Türkiye’nin terör örgütleriyle masaya oturmayacağını” söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sen ElKaide ve DEAŞ ile masaya oturur musun?” sorusunu yönelttiği Trump’a “Bizim açımızdan böyle bir şey asla söz konusu olamaz” yanıtını verdi."

YENİ AKİT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gören gözlerine inanamadı! Gökten örümcek yağdı İŞTE ANA, İŞTE KAYNANA! Topladığı paraya kendide inanamadı. Ya hudiler başkaldırdı! “Türkiye buraya da gelsin!”