İlginç Haberler
07 Şubat 2024 ( 3318 izlenme )
Reklamlar

Azrail adamın karşısına çıktı

Bir gün azrail bir adamın karşısına çıktı ve, “Bugün, senin son günün” dedi


>>>>>

Bir gün azrail bir adamın karşısına çıktı ve, “Bugün, senin son günün” dedi. Adam, “Ama ben hazır değilim” deyince, azrail; “Bugünkü listemde, ilk sırada senin ismin var” dedi. Adam da, “Peki o zaman, gitmeden önce, gel oturalım beraber bir kahve içelim” diye ricada bulundu. Azrail, adamın bu isteğini kırmadı ve oturdular.




Adam, azraile kahve ikram etti. Ve onun kahvesine bir kaç uyku hapı attı, azrail kahveyi içti ve derin bir uykuya daldı…

Adam, azrailin listesini aldı ve ismini ilk sıradan silip listenin sonuna koydu. Azrail uyandıktan sonra şöyle dedi. “Sen, bugün bana çok şefkatli davrandın. Şefkatinin karşılığında işime listenin en sonundan başlayacağım.”

Bazı şeyler kaderinde yazılıdır. Onları değiştirmek için ne kadar çabalarsan çabala, değiştiremezsin…

*****************

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, vaka sayılarındaki artışın daha da artabileceği konusunda uyardı. Ceyhan, Ruslarla aynı bölgelerde tatil yapanların temaslı olduğunu ve bunların henüz etkisini göstermediğini söyledi.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Kurban Bayramı tatilinin henüz koronavirüs tablolarına yansımadığını söyleyerek Türkiye’ye gelen Rus turistler konusunda uyardı.



Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüse ilişkin yeni varyantların daha da bulaşıcı olduğunu söyledi. Türkiye’nin Delta virüsü konusunda yeterince önlem almadığını ileri süren Ceyhan, Rusya’nın kısıtlama kararını kaldırmasının ardından Türkiye’ye gelen Rus turistlerin vaka sayılarında artışa neden olabileceğini söyledi.

Tatil bölgelerine dikkat



Rus turistlerin en çok ilgi gösterdiği Antalya’da ise vaka artışları dikkat çekiyor. Prof. Dr. Ceyhan’ın açıklamaları ise kafaları karıştırdı. Geçmiş dönemde havuzlardan virüs bulaşmayacağı belirtilirken Ceyhan, otellerde havuzlar gibi ortak kullanılan alanların virüs bulaşma riskini artırdığını söyledi. Ceyhan, Ruslarla birlikte aynı otellerde tatil yapanların büyük risk altında olduğunu belirterek bu temasların henüz etkisini göstermediğini ifade etti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Annesini Ziyarete Giden Kızın Başına Gelen Bakın Ne Oldu! En mutlu günü bakın ne oldu Üzgünüm dedi ve ardından