Auto-Created-3
10 Eylül 2018 ( 530 izlenme )
Reklamlar

Yatağınızın Kenarına Mutlaka Aspirin Koyun.Çok Önemli....PAYLAŞALIM

Yatağınızın Kenarına Mutlaka Aspirin Koyun.Çok Önemli....PAYLAŞALIM

Aspirin bir çok hastalığa iyi gelen bir ilaçtır. Özellikle yatağınızın kenarında mutlaka ama aspirin bulundurun. Haberi okuduktan sonra ne demek isteyeceğimizi daha iyi anlayacaksınız.

Kalp krizleri hakkında:

Sol kol ağrısı dışında başka işaretleri de var kalp krizinin..

Yoğun ense ağrısı, kusma, terleme de daha seyrek ama
gözardı edilmemesi gereken belirtilerden.

Kalp krizinde göğüste illa ki ağrı olacak diye bir şey yok!!.

Uykularında kalp krizi geçiren çoğu (yaklaşık 60%) insan,
bir daha uyanamadı.

Yine de, yoğun göğüs ağrısı ile de uyanabilirsiniz.



Diyelim ki başınıza geldi, derhal ağzınıza iki aspirin atın
bir damla su ile yutun Sonra da:
Yakında oturan bir akraba ya da arkadaşınızı arayın.

– “kalp krizi!” deyin
– 2 aspirin aldığınızı da söyleyin .
– Mutfak ya da holden bir sandalye alıp giriş kapısına yakın bir yere oturun
ve, yardımın gelmesini bekleyin.

Sakın yere uzanmayın!!!~

Bir kalp cerrahına göre, eğer bu mesajın ulaştığı herkes,
en az 10 kişiye dağıtırsa, muhtemelen bir kişinin hayatı kurtulabilir.

Ben öyle yaptım!!

Sen de gönder, bir hayat kurtar!!!
***

BAKANLIK UYARDI...SAKIN O MESAJI AÇMAYIN ! ! !

Bakanlık uyardı! Bu mesajlara dikkat… Ticaret Bakanlığı, son dönemde kamu kurum ve kuruluşlarının adı ile kamu personeline ait unvanlar kullanılarak sahte kısa mesaj ve epostalar yoluyla vatandaşlardan para talep edildiği yönünde gelen şikâyetler üzerine yasal sürecin başlatıldığını açıkladı. Bakanlık, söz konusu sahte kısa mesaj ve epostalara itibar edilmemesi uyarısında bulundu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, son dönemde kamu kurum ve kuruluşlarının adı ile kamu personeline ait unvanlar kullanılarak sahte kısa mesaj ve epostalar yoluyla vatandaşlardan para talep edildiği yönünde şikâyetler yetkili mercilere ulaştığı belirtilerek, “Bakanlığımıza ulaşan şikâyetlerden, mülga Ekonomi Bakanlığı tarafından firmalara nakdi faizsiz kredi kullandırılacağı ve çiftlik tapu değerlerinin yatırılacağına ilişkin, ‘faizsiz krediler ve teşvikli çiftlik' konulu sahte bir epostaya ait ekran görüntüsü aracılığıyla, Konya'da faaliyet gösteren firmalarımızdan ‘danışmanlık hizmeti' adı altında para talep edildiği, firmalara ekran görüntüsü iletilen epostanın mülga Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı Sayın İbrahim Şenel tarafından gönderilmiş gibi gösterilerek resmi olmayan bir eposta adresinden gönderildiği anlaşılmıştır” denildi.

Açıklamada, “Gerekli hukuki sürecin başlatılmasını teminen konu yetkili mercilere intikal ettirilmiş olup, söz konusu kısa mesaj ve epostalara itibar edilmemesi hususu kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadesi kullanıldı. İHA

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye Rusya'yı geçti! 8 milyonu aştı... Soros'tan Erdoğan düşmanlığı: 2019'da Erdoğan'ı İndireceğim Zeka ve Zihni Uçuşa Geçirip, Hafızayı Güçlendiren Yiyecekler Peygamber Efendimizin Haber Verdiği melhame i kübra