Auto-Created-3
02 Şubat 2019 ( 257 izlenme )
Reklamlar

ABD kuklası Guaido'ya biat etti!

Venezuella hava kuvvetleri generali ABD kuklası Guaido'ya biat etti!

Venezuella Hava Kuvvetleri'nden Stratejik Planlama Direktörü General Francisco Esteban Yanez, Maduro'ya karşı kendisini 'devlet başkanı' olarak tanımlayan Guaido'ya biat ettiğini bir video ile duyurdu.



Venezuella'da Nicolas Maduro'ya karşı başlatılan darbe girişimine ordudan destek geldi. Venezuella Hava Kuvvetleri'nden Stratejik Planlama Direktörü General Francisco Esteban Yanez, Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'yu 'devlet başkanı vekili' olarak tanıdığını açıkladı.

Twitter'dan yayınladı

Yanez, Twitter'de yayınlanan videolu açıklamada, "Bugün, bir vatansever ve demokrat olmaktan duyduğum gururla, milletvekili Juan Guaido'yu Venezuella devlet başkan vekili olarak tanıdığımı bildiriyorum ve buna uygun olarak emirlerini yerine getirmeye hazır olduğumu ilan ediyorum" dedi.

Ordu yetkilerine çağrı yaptı

Sosyal medyada bir video yayınlayan General Francisco Yanez, diğer ordu yetkililerine Maduro'yu terk etmesi çağrısında bulundu. Francisco Yanez, sosyal medya üzerinden yayınladığı videoda Devlet Başkanı Maduro'ya olan bağlılığına son verdiğini ilan etti.

'Hain' ilan edildi

Venezuella Hava Kuvvetleri Komutanlığı, söz konusu generali 'hain' ilan etti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Amerikanın kararını destekleyen ülkeler Erbakan Hoca ve delirtilen Hasan Mezarcı. Okumayan kaybeder. Derin Gladyo. Metin Akpınar'a büyük şok! Harekete geçildi Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi verdi