Auto-Created-3
05 Ağustos 2022 ( 782 izlenme )
Reklamlar

Kadin sürücü

Kadın, oldukça ağır olan bu trafik cezasından kurtulabilmek için


>>>>>


 bir kadın sürücü, sarhoş bir vaziyette araba kullanan diğer trafik polisleri tarafından yakalanarak mahkemeye sevk edilir.


Kadın, ağır olan bu trafik cezasından kurtulabilmek için sahasında çok iyi bir avukat ile anlaşır.

Avukat, bütün mesleki marifetlerini kullanarak ceza almaktan kurtarır.


Başına gelen musibetten ders alıplanmayan kadın, beraatini kutlamak için bir bara gidip sarhoş oluncaya kadar içer.Daha sonra da yine sarhoş vaziyette geçer.

Ve o sarhoş kafayla yolda giderken bir vatandaşa çarparak onu yirmi metre kadar arabasıyla sürükler.

Perişan vaziyette hastaneye kaldırılan adam bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak ölür. Kadın, hapishanenin yolunu tuttuktan günler sonra, arabasıyla çarparak ölümüne sebep olduğu sebep, çevrede sarhoş araba tekerleği ceza almaktan kurtaran avukat olduğunu öğrenecektir.●☆○●☆●


İbretlik yaşanmış gerçek hikaye
Genç kız, el aynasında makyajını denetim etti; "Gayet iyi." dedi. Güzelliğinden emindi. Adamların pervane olmasından aslına baktığınızda biliyordu güzel buluşunu. Yaşamın tadını çıkaran, rahat yaşayan biriydi. Cep telefonu çaldığında, akşam dostlarıyla eğlenmek yerine gideceğini düşünüyordu. Telefondaki numaraya baktı, arayan annesiydi.


 
Alo… kızım, nasılsın?İyiyim anne. Ne oldu?

Sana bir sürprizim var.

Sürpriz mi?

Evet. Fazlaca eski bir dostum, dostum şehrimize gelmiş…

Eee kimmiş?

Kim sürpriz olduğu. Ama onu, senin almanı isterim.

Ben miEvet, senin iş yerine yakın olan parkı biliyormuş. Parka gitmesini ve seninle buluşmasını söyledim. Senin de parka gidip onu almanı isterim.

Anne, ben bu aşağıda sevmem, kendin halletsen !?


Kızım 12 toplu bir işim var. Ek olarak seni bebekliğinden tanıyan bir dostum. Seni görünce kesinlikle oldukça sevinecektir.

Amaaan. Peki peki… İyi mi tanıyacağım

Evden çıkarken üstüne giydiklerini tanım ettim. O bazı oturaklar piknik masası şeklinde. Parkın beyaz perde tarafı girişindeki ilk piknik masasına otur. O ulaşca seni bulacak.

Tamam anne, tamam…

Kızım ona gün mü bir şey isterim gönderdi. Üniversiteyi bitireli, hele de işe bir satmaca yatırmaya bile göndermedim.

Derhal darılma, tamam dedim ya…

O iyi mi tamam demekse… Her neyse, hadi o vakit, izin al da çık, beklemeye alma. Ben de işlerimi bitirip derhal geleceğim.


Genç kız, izin alıp çıktı. Kısa bir yürüyüşten sonra parka vardı. Bu önem daha ilkin asla oturmadığını fark etti. Dostlarıyla hep paralı, lüks eğlence yerlerine giderlerdi.


 
Annesinin tarif edilmiş olduğu, girişteki ilk masayı buldu, boş olan kısmına oturdu. Masanın öteki yüzü bir köylü hanımla, ufak kız oturuyordu. Onlarla aynı yerde bulunmaktan utandığını hissetti.

“Annemin arkadaşı çabucak gelse de, şunlardan kurtulsam” diye düşündü.Köylü hanım çekinerek seslendi;

Afv edersin kızım, bir şey sorabilir miyim?

“Kızım” diye seslendirmek iyice sinirlerini bozdu.

Ne var, adres mi soracan!

Sert çıkış hanım sesini alçalttı;

Hayır kızım, başka bir şey soracaktım.

Sizin şeklinde cahiller ya adres sorar, ya para ister.

Köylü kadının kızaran yüzüne aldırmadı bile. O pusula şık ve lüks giyimli, orta yaşlı bir kadın uzaktan yakından gördü. "Nihayet." diye düşündü. Ayağa kalkıp hanımı karşılayabilir, hanım yanlarından geçip gitti. Somurtarak geri oturdu.


 
Bölümündeki ufak kıza daha derin bakış açısı bakış açısı bir damla yaşın düşündüğünü gördü. Hanım gözyaşını saklamak için öteki tarafa dönünce bir yüzündeki büyük yanık izi göründü. Genç kız manalı manalı güldü;

Bak bir gözyaşı dökebiliyorsun, yüzünde de çirkin bir yanık izi var. Burda ne bekliyorsun geç bir köşeye aç mendilini ağla… Fakat ağlamaya benden bir şey koparacağını sanma, tamam mı

Hanım dayanamadı;

Bilgisiz deyip duruyorsun. Ne cahilliğimi gördün. Tanımadığım bir hanıma, torununun yanında hakaret mi ettim!

Oooo… söz söz da biliyormuş.

Anlaşıldı kızım, sen üniversite bitirmiş, oldukça şeymiş öğrenmiş fakat insanlıktan sınıfta kalmışsın. Torunumu okutmak için uğraşacaktım. Fakat seni görünce vazgeçtim.

Yaşlı hanım, ufak kızı masadan kalkarken, boşalan yere doğru şık giyimli bir karı yaklaştı. Yanıt vermek için genç kız giyimli, şık hanımı uzaklaşan yaşlı hanıma yanıt vermekten vazgeçti. Yaşlı hanım geriye bakmaya çalışan ufak başını eliyle engelledi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Testere ve yılan Özel konuşamayacak mıyım?' deyip kaçtı Skandal Türkiye çağrısında şoke eden İsrail ve BAE detayı Büyük MÜJDE ! 100 Bin kişiye tam 100 Bin lira verilecek...İşte şartlar