Auto-Created-3
26 Ocak 2019 ( 443 izlenme )
Reklamlar

Bu Şeyi Hergün Aç Karnına Yediğinizde, Vücudunuzda Adeta Bir Mucize Gerçekleşecek

Bu Şeyi Hergün Aç Karnına Yediğinizde, Vücudunuzda Adeta Bir Mucize Gerçekleşecek
Herkesin damak zevki farklıdır! Ancak öyle tarifler var ki bırakın yemeyi adını bile duymak tüyleri diken diken edebiliyor. İşte dünyanın en garip yemekleri;
Akrep Çorbası Çin’in güneyine ait bu geleneksel çorbada akrep kullanılıyor. Pişirilirken zehri yok edilen çorbayı sadece görmek bile pek çok kişiyi ürkütmeye yetiyor. Ayrıca Çin’de akrep kızartması da sokak lezzetlerinden biri haline gelmiş.

Balut Balut, döllenmiş ördek yumurtasından yapılan ilginç bir yemek. Yani içerisinde canlı bir ördek yavrusunun bulunduğu yumurtalar kaynatılıyor ve servis ediliyor. 17 günlük yumurtadan hazırlanan bu yemek Filipinler’i ziyaret ettiğinizde karşınıza çıkabilir.

Casu Marzu Canlı sinek larvalarıyla dolu fermente bir koyun peyniri olan Casu Marzu, oldukça sert ve aromalı bir tada sahip. İtalya’da seçkin restaurantlar da servis ediliyor.

Durian Güneydoğu Asya’da yetişen bu meyve görünüşüyle deniz kestanesine benziyor. Sarı rengi lezzetli hissi uyandırsa da kokusu öyle dayanılmaz ki havaalanına girişi bile yasaklanmış. Kokusunun lağım, çürümüş et ve kirli çoraba benzediği söyleniyor. Çin’in kötü kokusuna etken yiyeceklerden sadece biri.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu bunu hiç hesap edemedi! Büyük korku... Günde 2 Yumurta Yenildiğinde Vücutta Gerçekleşenler.. Zencefile Lüzumsuz Para Vermeyin – İşte Evde Zencefil Yetiştirmenin Püf Noktası Rusya'dan çok kritik Prens bin Selman açıklaması!