Auto-Created-3
30 Aralık 2018 ( 320 izlenme )
Reklamlar

Chp’lilerden Binali Yıldırım ve eşine çirkin paylaşım

Chp’lilerden Binali Yıldırım ve eşine çirkin paylaşım
 

 
Cumhuriyet Halk partililer İstanbulu bu seçimdede kaybedeceğini anlayınca bir kez daha çamura yatmaya başladı olası istanbul adayı olan Binali yıldırım ve eşinin resmini paylaşarak çok büyük bir çirkin liğe daha imza atmış oldular Bakın ne paylaş tılarCumhuriyet Halk partisini destekleyen facebook sayfalarından biri olan AtaName sayfası bir skandala imza attı bir tarafta Chp adayı Ekrem İmamoğlunu ve eşini koyan sayfa diğer tarafa ise binali yıldırım ı ve eşini koydu Ekrem imamoğlunun olduğu tarafa aydınlık diyen sayfa Binali yıldrım ve eşine ise karanlıık ifadesini kullanarak büyük bir çirkinliğe imza atmış oldu yapılan bu hakarete sosyal medyada tepkiler yağdı  


 
TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR Kafası karışık arkadaşlara “Atatürkçü Ataname” sayfası yol göstermiş. “Katranı kaynatsan, olur mu şeker” kabilinden, inanılmaz seviyede diş bilediler! Oldum olası din düşmanılar ve böyle kalacaklar! (Allahu Âlem) Şirinlik gösterilerine aldanma, kafası karışık arkadaş! CHP zihniyeti tam olarak budur ! ! ! yüzlerini Müslümanlık maskesiyle gizleseler de, 95 yıldır bu kafa hiç değişmedi.




 
Açık olunca aydınlık, Müslüman kıyafetini ise karanlık olarak gördüler Ak Parti’nin yanlışları yok mu ? Elbetteki var, hem de düzinelerce hataları var.
Ama ceza vereceğim diye bu zihniyete ülkeyi teslim etmek ne derece doğru sizce

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Albayrak: 100 milyon ton ürettik, hedef tutturuldu Birilerini resmen çıldırtacak açıklama geldi Türkiye ile birleşeceğiz Kâbe’nin Müthiş Sırları ve Bizden Saklanan Şok Gerçekler İltihaplı bademcikleri antibiyotik kullanmadan iyileştirmenin çok basit yolu!