Auto-Created-3
05 Şubat 2019 ( 304 izlenme )
Reklamlar

DİKKAT! ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARINA ASLA İÇİRMEYİN...

DİKKAT! ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARINA ASLA İÇİRMEYİN...

 
Dikkat! Özellikle kız çocuklarına asla İçirmeyin! Öyle Zararları var ki…

ABD’li uzmanlar günde 1 taneden fazla asitli içecek içen kızlarda regli dönemlerinin daha erken başladığını açıkladı.

Gün içerisinde 2 tane kola hücrelerinizi 4.6 sene yaşlandırıyor. Günde 3 kutudan fazla asitli içecek içen kadınlarda kanser riski daha fazla artar. Asitli sıvıların karaciğer yağlanmasına sebep olduğu bilinmektedir.

Asitli içeceklerin içeriğindeki karbonik asit midenizi  gaz ile doldurur ve şişkinliğe sebep olabilmektedir. Asitli sıvılarda ki şeker, dişlerde oluşan bakterilerle etkileşime geçerek çürümeyi  daha da hızlandırır. Küçük yaşta ki çocuklarda asitli içecek kullanımı mide de ağrıları ve bağırsak hastalıklarına neden olabilir.

Tüketirken  tadına doyamadığımız asitli  içecekler  pek çok rahatsızlığa  davetiye çıkarıyor. Ünlü yazar Karen Hill, ‘Yeteeerr! Artık Diyet Yapmak İstemiyorum’ isimli  kitabında bu içeceklerin sebep olduğu 12 rahatsızlığı anlattı. Karen Hill, insanların kolaya olan düşkünlüğünü anlatarak, ‘Türkiye’de adeta bir kola bağımlılığı var’ diye konuştu. Gün içerisinde  biriki litreyi aşıyor  adeta su yerine kola içiyoruz.

Kola ürkütücü  bağımlılık oluşturan içecektir. Uyuşturucuyu bırakmak kadar zordur. İnsanların kolayı bırakmakta çok zorluklar yaşadığına da değinen Hill, Bırakmayı istedikleri  ilk gün dayanılmaz  migren ağrıları, titremeler, asabilik ve uykusuzluk gibi sorunlar yaşıyorlar.


 
Ancak iki gün geçtikten  sonra çok daha iyi hissediyor. İşte asitli içecekleri bırakmak  için oldukça   önemli 12 neden… 1 Fazla kilo ve yağlanma

2 Karaciğer hasarı 3 Diş çürümesi 4 Böbrek taşları ve Kronik böbrek hastalığı 5 Şeker hastalığı 6 Asit reflü 7 Kemik erimesi 8 Hipertansiyon 9 Kalp hastalığı 10 Sindirim bozukluğu 11 Alzheimer (hafıza kaybı) 12 Kanser

Okuduğunuz için Teşekkür ederiz. Okursanız sadece siz faydalanırsınız fakat paylaşırsanız herkes faydalanır. Lütfen 1 kez paylaşın…

Bu bilgiler size yardımcı oldu mu? Öyleyse arkadaşlarınızla paylaşarak başkalarınında faydalanmasına yardımcı olabilirsiniz.

Her gün paylaştığınız faydalı bilgiler, haberler ve ibretlik, ders veren hikayeler ana sayfanıza düşsün istiyorsanız, sayfamızı takip edebilirsiniz.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ahmet Kekeç, Yılmaz Özdil'e: Mal mısın sen birader? Kazım Karabekir'in torunundan 15 Temmuz ayıbı Rus uzmandan ATAK çıkışı Atatürk heykeline ‘don’ dikmek istediler