Auto-Created-3
14 Ağustos 2018 ( 286 izlenme )
Reklamlar

Fiyat artışı pompaya yansıyacak mı?

Fiyat artışı pompaya yansıyacak mı?

Dolar ve Euro kurundaki artış nedeniyle Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) benzin, motorin ve otogaza zam yapıldığını duyurdu. Peki benzin ve motorine yapılan zamlar ne kadar? Fiyat artışı pompaya yansıyacak mı?





Son günlerdeki Dolar ve Euro’nun artışından sonra vatandaş akaryakıta zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan açıklamaya göre benzine 46, motorine 58 kuruş zam yapıldığını, ancak zammın ÖTV'den karşılandığı için pompa fiyatlarına yansıtılmadığını söyledi.

AKARYAKITA ZAM YANSITILMAYACAK!

Dolar kurunda yaşanan gelişmelerin ardından benzin piyasasına yansıtılıp yansıtılmayacağı merak konusu olmuştu. Bilindiği gibi daha önce alınan bir karar ile benzin ve motorin fiyatlarına yapılan düzenleme sonrası zamların doğrudan tüketiciye yansıtılmamasına ve Özel Tüketim Vergisi ÖTV’den karşılanacağı belirtildi. Buna göre tüketicilerin gelecek olan açıklamalarda bu düzenlemenin devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Buna göre vatandaş zamlardan etkilenmeyecek.



Haber 7

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

PANİK OLMAYIN HEMEN BAŞVURUN Aksaçlıları ben uydurdum' Türkiye-ABD krizi için şoke edecek açıklama! Tehlike canları Temizlik İçin 14 Önemli Sır