Auto-Created-3
27 Aralık 2018 ( 384 izlenme )
Reklamlar

Zengin Bir Adam Evinin Balkonundan Aşağı Baktı…

Devamını Okuyun...
Zengin Bir Adam Evinin Balkonundan Aşağı Baktı…


Hali vakti yerinde zengin olan bir adam kocaman evinin balkonunda keyif yapıyordu. Bir ara gözü aşağıdaki sokağa ilişti. 
Gördüğü şeye karşısında önce ne düşüneceğini bilemedi. Sonra aşağıda gördüğü çöp kutularını karıştıran yoksul kişi ona şunları düşündürdü, Allah’a şükürler olsun ne hallerde insanlar var, Elhamdülillah halimize dedi. 

O fakir adam ise el arabasına koyduğu şeylerle birlikte yürümeye devam ederken, sokak sokak geziyordu o sırada evinin önünde oturan bedensel engelli birini gördü ve o yoksul adam haline şükretti, Allah’a şükürler olsun ki, bedensel bir engelim yok dedi. Sonra engelli adamın önünden bir ambülans geçti ve o bedenseller engelli kişi Allah’a şükürler olsun ki hasta değilim diye dua etti. 
Hasta ise hastaneye vardığında hayatını kaybetmiş birinin götürüldüğünü gördü ve Allah’a şükürler olsun ki hayattayım Elhamdülillah dedi.
Her ne halde olursak olalım, Allah’a şükredecek öyle çok sebebimiz var ki, yeter ki görmeyi bilelim… 
Öyleyse ne halde olursanız olun, Tam da ŞU ANDA Allah’a şükredin. 

Rabbim hastalara maddi ve manevi şifa versin, nimetlerin kıyametini bilmeyi nasip etsin. Her şeye rağmen hayatta olanlar bu hayatın ücreti olan şükretmeyi, Allah’a teşekkür etmeyi ihmal etmesinler. Şuan ben bunları yazabiliyorum ve siz şuanda bunları okuyabiliyorsunuz, belki de bir başkası size okuyor ve siz dinliyorsunuz. Bunun için Allah’a şükürler olsun… 
Bu güzelliği sevdiklerinizle paylaşın ve onlarında hakikati hatırlamalarına vesile olun. Bazen insan, Allah’ın verdiği nimetleri unutabilir, ne güzel nimetlere sahip olduğunu hatırlatacak dostlara ihtiyacı vardır. 
Lütfen paylaş… 

Okuduğunuz için teşekkürler.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Zengin Bir Adam Evinin Balkonundan Aşağı Baktı… Yerel Seçim anketi açıklandı! B o m b a sonuçlar Doktorları sasirtan Faydası Türkiye’ye tam 7 ülkeden bomba destek. İçinde öyle ülkeler var ki