Auto-Created-3
31 Aralık 2018 ( 805 izlenme )
Reklamlar

O Ülkenin Bakanından Alçak sözler: Türkiye’den toprak alacakmış

O Ülkenin Bakanından Alçak sözler: Türkiye’den toprak alacakmış


 
Suriye yedi senedir süren iç savaş ile pençeleşiyor. Bir yanda içerdeki muhalifler, diğer yanda ise Batılıların desteklediği teröristlere boyun eğen Suriye terör ülkesi haline geldi.

Tüm bu terörizm dalgası ile mücadele etmek yerine Türkiye ile yarışa girişen Suriye rejimi, içinde bulunduğu bu zor vaziyete karşın Türkiye’ye karşı yeniden küstah bir ileti gönderdi.

HATAY BİZİM VE BİR GÜN GERİ ALACAĞIZ:

Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim Lazkiye’ye bağlı AlSamra beldesinde Türkiye’ye oldukça hadsiz bir ileti gönderdi. Bulunduğu yerdeki balkondan Hatay’ı işaret eden Muallim “İskenderun Suriye’nin sancağıdır ve onu bir gün er veyahut geç zorla da olsa alacağız.” diye konuştu.


 
Muallim’in kendini bilmez bir şekilde söylediği tehdiktar iletiler Al Jazerra’nın Suriye’deki muhabiri Saad Abedine tarafından sosyal medyada yayınlanırken, Muallim’in bu tavrı sert tenkitlere kapı araladı.

TERÖRÜN KARŞISINDA TÜRKİYE:

Türkiye, batılı devletlerin aksine Suriye’de çirkin amaçlarından koşmuyor, aksine Suriye halkına, hakları olan toprakları yine kazandırmak için hem Fırat Kalkanı hem de Zeytin Dalı operaysonlarını gerçekleştirdi.PKK/YPG’yi Suriye topraklarından silmek için mücadele veren Mehmetçik’in bu fedakarlığına rağmen Muallim’in hali hazırda çirkin sözler sarfetmesi, Suriye rejiminin hıyanet dolu tasarılarını çözüyor.

Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim terörden paramparça olan ülkesini bir kenara bırakarak Türkiye’ye hadsiz bir ileti verdi. Muallim Hatay’ı kastederek “Bir gün geri alacağız” diye konuştu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İşte petek bal hakkında tüm bilinmeyenler… İŞTE GÜNDEMİ SALLAYAN YENİ FORMÜL Korkutan 2019 Türkiye kehanetleri! Ünlü kahin Nostradamus kitabından çıktı Ankara’daki tren kazasının şifresi ‘Çarpışma’ dizisinde!