Auto-Created-3
17 Aralık 2018 ( 617 izlenme )
Reklamlar

Rusya dünyaya duyurdu: Savaş uçakları konuşlandırılacak!

Rusya dünyaya duyurdu: Savaş uçakları konuşlandırılacak!
Ukrayna ile savaşın eşiğine gelen Rusya'da Savunma Bakanlığı, Kırım'a en az 10 savaş uçağı konuşlandırılacağını açıkladı.
 Rusya dünyaya duyurdu: Savaş uçakları konuşlandırılacak!
Rusya Savunma Bakanlığı, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un Ukrayna'nın Kırım yakınlarında yıl sonundan önce bir provokasyona hazırlandığını açıklamasının ardından Kırım'da 10 tane Sukhoi SU27 savaş uçağı ile, SU30 jetlerini konumlandıracağını açıkladı.

Belbek hava üssüne kalıcı olarak konuşlanacak
Interfax ajansının haberine, göre savunma bakanlığından yapılan açıklamada savaş uçaklarının, Kırım'da modernize edilmiş Belbek hava üssüne kalıcı olarak konuşlandırılacağı ifade edildi.

Kasım ayında Ukrayna donanmasına ait 3 gemi Rus karasularına girerek, Kerç Boğazı üzerinden Azak Denizi'ne geçmeye çalışmıştı. Ukrayna gemilerinin karasularına girmesiyle Rus Sahil Güvenliği gemilere ateş açmıştı. Ukrayna gemileri ve gemi mürettebatı Rusya tarafından alıkonmuştu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

BOŞANMADAN ÖNCE BU YAZIYI OKUYUN !!! Ses getirecek girişim! Türkiye ilk 8'e girecek Ankara için dikkat çeken yazı! 'Melih Gökçek gitti, 10 yıl sonra tekrar aday oldu' ABD FENA ÇALKALANIYOR: TRUMP’I BİTİRECEK OLAY. TÜRKİYE’NİN AHI ÇIKIYOR