Auto-Created-3
22 Ekim 2019 ( 429 izlenme )
Reklamlar

'Sana İzmir'i bırakmayacağız'

Ahmet Davutoğlu'nun eski danışmanı patladı! 'Sana İzmir'i bırakmayacağız'
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bir dönem danışmanlığını yapan ve şu sıralarda Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile hareket eden Atılgan Bayar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e sert çıktı.
 Ahmet Davutoğlu'nun eski danışmanı patladı! 'Sana İzmir'i bırakmayacağız'

 
Demokrat Partili Atılgan Bayar, CHP'li İzmir Büyüşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Kıbrıstan çıkalım' çıkışına tepki gösterdi.

Atılgan Bayar, Tunç Soyer'in "Kıbrıs’ı Kıbrıslılara bırakırsak, en doğrusu bu olacak. Ancak hiç bırakmıyoruz. Herkes Ada’yı çekiştiriyor. Ben bunu doğru bulmuyorum. Kıbrıs’ın jeopolitik önemini falan bir kenara koyup, adayı Kıbrıslılara bırakmak lazım. Kaderlerini kendileri belirlemeli" sözlerini alıntılayarak "İzmir'i sana bırakmayacağız Tunç Soyer" dedi.

'İzmir'e kayyım atansın' demişti
Atılgan Bayar, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından İzmir'e kayyım atanması gerektiğini belirterek yetkililere çağrıda bulunmuştu.

Atılgan Bayar, "İtalya’dan 'plastik atık' kodu ile getirilip İzmir Kemalpaşa’da bir evin bahçesine dökülen yaklaşık 20 tırlık atık" haberini alıntılayarak, "İzmir, İtalya’nın çöplüğü oldu. Tunç Soyer’in 1 dakika o makamda oturmaması gerekiyor. CHP, İzmir’e kayyum atamalı. Hem de çok acil. Hiç mi sesi çıkmaz? Hiç mi itiraz etmez? Tehlikeyi hiç mi İzmirlilere anlatmaz? Tunç Soyer konusunda CHP’yi uyarmıştım. Bir kez daha yazmak istiyorum: CHP, daha geç olmadan İzmir’e kayyum atasın Kemal Kılıçdaroğlu" demişti.

YENİ AKİT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İlginç 'Tillerson' iddiası! "İşgal etmesini önledi, koltuğundan oldu" ABD'den dolar 7 TL olaak açıklaması böyle deşifre oldu Mit ortadan kalkıyor. Yeni Bakanlık geliyor. Başına ise Erdoğan’ın en yakını gelecek.