Auto-Created-3
29 Kasım 2018 ( 1260 izlenme )
Reklamlar

' TÜRK'ler selanik'i geri alacak '' TSK'nın yerli silahlarının gören Yunan spikerin tepkisi Bunu İzleyipte Gururlanmayan Var mı?

 TSK’nın yerli silahlarının gören Yunan spikerin tepkisi


 
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin savunma sanayiinde attığı adımlar ve geliştirdiği yerli silahlar komşuyu kızdırmış, son dönemlerde üretilen yerli silahları gören Yunan spiker tepkisini yayında dile getirmiş.

Özellikle Milgem projesi Yunan spikerin en çok tepki gösterdiği proje olmuş, konuşmasında zaman zaman kaba bir dille tepkisini dile getirmekten çekinmemiş. Hatta bizlerin denizle ya da denizcilikle işimizin olmayacağını, DNA’mızın bile denizi barındırmadığını, Moğol çöllerinden gelip mavi denizlere açılışımızı sindiremeyişini gizlememiş

 


TÜRK ASKERİ SANAYİSİ İMRENDİRİYOR

Yunan sunucunun bu halleri sosyal medyada binlerce kez paylaşılırken çok sayıda yorum aldı. Görsele gelen yorumların arasında en dikkat çekeni de “Yunanlar Türkiye’ye imreniyor” oldu. Türkiye’nin özellikle son yıllarda askeri alanlarda attığı sağlam adımlar, dünyanın da dikkatini çekiyor. 

Türkiyede son zamanlarda askeri alanda çok büyük gelişmeler dünya basınının gözünden kaçmıyor Çin devlet televizyonuda ülkemizin başarısını yayınlamıştı Türkiye gelişip güçlendikçe bize hasımlık yapanlar çıldırıyor vede türlü türlü oyunlarla ülkemizi ve Liderimiz Recep tayyip Erdoğanı yıpratmak için herşeyi yapıyorlar


 
SOSYAL MEDYA YIKILDI

Spikerin bu halini gören kullanıcılar birçok yorumlarda bulundular… Bazıları şöyle;

–O topları kendilerinde deneriz bir gün inşallah alacağımız toprak var borçlarını ödeyecekler. –Bu video yu CHP genel merkezine gönderelim.

–Kudurun .. –Gördün bak Yorgo; AKILLI OLUN RAHAT DURUN…

–Birde bizim Chp anlasa ! –Atina’ya gireceğiz alacağız çünkü Türkiye’ye ait Atina

–şaka bir yana bu adamlar bizi hakkaten rakip olarakmı görüyor. Kartallar sinek avlamaz yiğitlerim siz makedonya ile isim savaşı verin bizim rakiplerimiz belli zaten ezdirmeyin kendinizi.

–Bizi yiyip bitirir bunlar diyor galiba… –Bir an halinize acıyasım geliyor, Yunan olduğunuzu hatırlayınca geçiyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Filistin’in sembolü olmaya başlayan Tamimi’nin babası ve şüpheler Şok gelişme… CHP’li Başkan adayı partisinden istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisi’ne geçti. ÇALIŞANLAR DİKKAT  Bakın Amerika nelere göz dikmiş