Auto-Created-3
16 Ekim 2018 ( 473 izlenme )
Reklamlar

Türkiyeden dev hamle. Sadece 3 gün kaldı. Sonra ise

Türkiyeden dev hamle. Sadece 3 gün kaldı. Sonra ise

Buda bazılarına kapak olsun. Türkiyenin cari açığını yılda 1,5 milyar dolar azaltması öngörülen Star Rafinerinin açılışına üç gün kaldı. Özel sektörün bu güne kadar,tek noktaya yaptığı en büyük yatırım olan rafinerinin yatırım değeri 6,3 milyar dolar.


Birileri engel olmayı,yıkmayı vaat etse de Birileri harıl harıl çalışıyor,istihdam sağlıyor,bütçe açığımızı kapatmak için didiniyor. Birileri de Türkiye’ye her alanda yapılan,ve ülkemizi birinci lige taşıyan dev yatırımları,harika işleri gözardı etmemizi;


Kıldan tüyden eksiklere,ufak tefek aksaklıklara odaklanıp  iktidarı yıpratmamızı,koşan atın başına vurmamızı istiyor. Yok ben almiyim…benim karnım tok Siz oltanın ucuna taktığınız o yemi ,  kendisini “doğrucu Davut” zanneden sazanlara uzatın.


“Yahu hiç mi hatası yok,neden söylemiyorsunuz” diye bize kumpas kuran kurnazlara Şevki hoca cevabını yapıştırmış. “Sizler de doğru olanları söylemiyorsunuz.” Öyle ya yapılan her hizmete bir kulp takın,16 senedir Türkiye’ye faydalı hiçbir iş yapılmadı deyin,iftira atın,çarpıtma yapın,pireyi deve,akı kara . Bin tane doğrunun yanında üç tane yanlışı bulup,insanların gözüne sokmuyoruz diye de bize şarlayın.


Elbette her gün binlerce bardak yıkayan çaycı,bir kaç tanede kırar. Çaycılık yaptım firarlık zamanımda,oradan biliyorum. Hiç bardak yıkamayan hiç bardak kırmaz.. Sizler hiç bardak kırmadık diye övünebilirsiniz,çünkü hiç bardak yıkamadınız. “Bu iktidar dünyanın en doğru işini yapsa,biz onu alkışlamayız,halkın bize verdiği vazife bu” diyerek,muhalif değil,düşman olduğunuzu açık açık ilan edin ahmakça.

Bizde sizin kuyruğunuza takılıp,Türkiye Cumhuriyetinin gelmiş geçmiş en başarılı iktidarına, kılı tüyü bahane edip çelme takalım. Niye.! bizim alnımızda “DALLAMA” mı yazıyor.? – Facebook Fahri Koparın yazısından alıntolanılmıştır

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

DAVUTOĞLU'NDAN TÜRKİYE'YE “YENİ EKONOMİK DEPREM” UYARISI Erdoğan'a sürpriz Başdanışman! Kimse bu ismi beklemiyordu. İŞTE CEHENNEMDE AZABA UĞRAYACAK ERKEKLER… VÜCUDUN İKİNCİ BEYNİ SAYILAN BAĞIRSAKLARIMIZI BİLE BİLE BÖYLE ÇÖKERTİYORUZ! DOKTORUN AÇIKLADIĞI ALIŞKANLIK ŞOK ETTİ!