Auto-Created-3
22 Kasım 2018 ( 1060 izlenme )
Reklamlar

Doğu Perinçek bu sözlerle duyurdu: gündemi belirleyecek haberi veriyorum

Doğu Perinçek bu sözlerle duyurdu: gündemi belirleyecek haberi veriyorum




Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Ulusal Kanal'da yayınlanan Çıkış Yolu programında önemli açıklamalarda bulundu..

Ulusal Kanal'da yayınlanan Çıkış Yolu programında Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek bu hafta da gündem belirleyecek açıklamalarda bulundu. 

Perinçek, Katar Şeyhliğinin Irak'a 5'li ittifak önerdiğini söyledi. Katar'ın Irak'a yaptığı 5'i ittifak teklifi içinde Türkiye ve Suriye'de bulunuyor.

"Türk ve dünya kamuoyuna buradan duyuruyorum" diyen Perinçek şöyle

konuştu:

"Türkiye'nin yarınki gündemini belirleyecek önemli haberi veriyorum. Katar Şeyhliği, Irak'la son görüşmelerinde 5'li ittifak önerdi. 5'li ittifak şu, Türkiye, Suriye, Irak, İran, Katar. Bu 5'imiz bölgede Batı Asya'da bir ittifak yapalım diye Katar Şeyhliği önerdi. Bu IRNA yani İran Haber Ajansı tarafından yayıldı. Ve IRNA'da Irak Haber Ajansı'na gönderme yaprak bu haber verdi. Ve ben de buradan şimdi Türkiye kamuoyuna ve aynı zamanda dünya kamuoyuna açıklamada bulunuyorum." ifadelerini kullandı.
Ulusal.com.tr

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

SURİYELİ'LERE MAAŞ VERİLİYOR MU İŞTE CEVABI Türk mühendisler yurda geri döndü! Belediye meclisi resmen açıkladı! Suya yüzde 17 indirim Tapu