Auto-Created-3
02 Aralık 2018 ( 759 izlenme )
Reklamlar

Hırsız Var Zannedip Kızının Odasına Girince ŞOK Oldu !

Hırsız Var Zannedip Kızının Odasına Girince ŞOK Oldu !




Pazar gecesi misafirlikten erken dönen anne F.Ş., kızı S.Ş.’nin odasında gürültü duyunca ‘Eve hırsız girdi’ korkusuyla mutfaktan bir bıçak aldı. Kızının odasına giden F.Ş., odadan gelen sesler üzerine kapıyı zorla açtı.

Ancak anne, karşısında hırsız yerine kızının sevgilisi V.T.’yi buldu. Şok geçiren anne elindeki bıçakla kızının odasında bulunan V.T.’ye saldırdı.

SEVGİLİ KAN KAYBINDAN, KIZI BALKONDAN ATLAYINCA ÖLDÜ

Annesine engel olmaya çalışan S.Ş., elinden yaralanırken, V. T., aldığı bıçak darbeleriyle yaralı olarak evden kaçmayı başardı. Sokakta kaçarken yığılıp kalan V.T. kan kaybından yaşamını yitirdi. Genç kız ise evin balkonundan aşağıya atlayınca hayatını kaybetti.

Komşuların sesler üzerine polise haber vermesiyle ortaya çıkan olayda, anne F.Ş., V.T.’yi bıçaklarken elinden aldığı yaraları tedavi ettirmek için gittiği hastanede yakalandı.

2 BIÇAK BULUNDU, ‘GENÇ KIZ ATILDI’ İHTİMALİ DE DEĞERLENDİRİLİYOR

Olayla ilgili anne F.Ş. ve baba M.Ş. gözaltına alınırken, yapılan incelemelerde V.T.’nin göğüs tarafından 4, sırtından ise 2 bıçak yarası aldığı belirlendi.Olay yerinde iki ayrı bıçak bulunurken, polis genç kızın balkondan atılmış olabileceği ihtimalini değerlendiriyor. Anne ve baba ise sorgularının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aynı mahallede oturan iki gencin cenazelerinin toprağa verildiği öğrenildi.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yerli Otomobil Şimdiden Satış Rekoru Kırıyor Tam 200 Bin Tane… DEVLET BAHÇELİ ÇOK SERT KONUŞTU o sır ortaya çıktı İş arayanlar müjde! Bakanlık duyurdu: 9 bin 500 personel alımı olacak