Eşini hepimiz tanıyoruz

Eşini hepimiz tanıyoruz
 
>>>


Televizyonda sıkça gördüğümüz ünlü isimlerin gerçek hayattaki eşleri kim hiç merak ettiniz mi? Evli oldukları bilinmeyen ünlü isimlerin eşleri ve sevgililerini galerimizde derledik.
Televizyon dünyasının yakışıklı isimleri her projede farklı isimlerle birlikte çalışıyor. Öyle ki birlikte çalıştıkları isimlerle bazen yakıştırılabiliyorlar. Özellikle dizilerde yer alan çiftleri birbirlerine yakıştıran hayranları olurken oyuncuların sır gibi sakladıkları sevgilileri veya çok fazla bahsetmedikleri eşleri de olabiliyor. Bunun yanı sıra ünlüler, özel hayatlarını her ne kadar gizli tutmak istese de ortaya çıkabiliyor.

ÜNLÜLERİN SIR GİBİ SAKLADIĞI EŞLERİ VE SEVGİLİLERİ KİM?
Magazin dünyasında sevilen yıldız isimlerin hayatları, onları takip eden hayranları tarafından oldukça merak edilmektedir. Ünlü isimlerin hayatları kadar aileleri de oldukça merak edilir. Ekranların sevilen yüzlerinin aşk hayatları, kavgaları, evlilikleri, aileleri gündem olmaya devam ediyor. Bazı ünlü isimler özel hayatlarıyla gündeme gelmekten kaçınsa da bazı isimler ilişkilerini de kavgalarını da şeffaf bir şekilde kameralar önünde yaşamayı tercih ediyor. İlişkilerini göz önünde yaşamak istemeyen ünlü isimler kameralardan köşe bucak kaçarak görüntülenmemeye çalışsalar da pekte başarılı oldukları söylenemez. İlişkilerini saklamak isteyen ünlüler her ne kadar kameralardan kaçmaya çalışsa da pek başarılı olmamaktadır.

Ünlü isimlerin merak konusu olan eşleri ve sevgililerini sizler için derledik. Ünlü isimler eşlerini sır gibi saklamaya niyetli olsa da kameralardan kaçmak kolay değil. Magazin dünyasının sevilen ünlülerin hiçbir yerde görmediğiniz sevgilileri ve eşlerini sizler için derledik. Ünlülerin herkesten sır gibi sakladığı güzellikleriyle büyüleyen yakışıklılıklarıyla mest eden ünlüleri bu galeride. Ünlülerin güzellikleriyle yarışacak eşleri ve sevgililerinin yer aldığı galerimizde kimler yok ki? Magazin dünyasının sevilen oyuncuları, şarkıcıları, sporcuları...

CAMDAKİ KIZ'IN NALAN'I BURCU BİRİCİK'İN EŞİ

Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Nalan karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Burcu Biricik, herkes tarafından oldukça ilgi görüyor. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile dikkat çeken Burcu Biricik’in özel hayatı merak ediliyor. Güzel oyuncu Burcu Biricik’in eşi reklamcı Emre Yetkin’dir.

İşte ünlülerin sır gibi sakladığı eşleri ve sevgilileri;


Reklamlar
04 Ocak 2024
Reklamlar