Auto-Created-3
03 Ağustos 2018 ( 1004 izlenme )
Reklamlar

Nagehan Alçı'yı kahreden haber

Nagehan Alçı'yı kahreden haber

 
Nagehan Alçı, tam yüz sualtı maskesi ile denize giren ve vakum nedeni ile maskeyi çıkaramayıp hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki Doruk'un yaşamını yitirdiğini açıkladı.Nagehan Alçı geçtiğimiz günlerde Bodrum'da maskeyle denize atlayıp maskeyi çıkaramadığı için tedavi altına alınan çocuğu gündeme getirmiş, maskenin de 'Decathlon' marka olduğunu söylemişti. Alçı'nın bu yazısından sonra marka ürünün kopya olduğunu açıklamıştı.

"Darmadağın bir şekilde klavyenin başına oturdum şimdi. Bu, hayatımın en zor yazılarından biri…" diyen Alçı ikizi olan 8 yaşındaki Doruk'un geride büyük acılar bırakarak yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Maskeyi çoluk çocuk herkesin kullandığına dikkat çeken yazar ailelere de uyarıda bulundu:Lütfen dikkat edin! Üzerinde 10 yaş altı kullanamaz ve atlanamaz diyor! 10 yaş üstü için bile hem ağzı, hem burnu kapatan bir maske çok iyi yüzme bilen için uygun bence. Suyu hafife almayın, çocuklarınızı gözünüzden asla ayırmayın…

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kız Evlat Sahiplerine Müjde ! 'Arabayı Kılıçdaroğlu'nun üstüne sürüp...' Batı’da sapkınlık tırmanıyor... 1 saatliğine bebek kiralamak istedi! Nihat Hatioğlu, yerel seçimlerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.