Auto-Created-3
18 Ağustos 2018 ( 448 izlenme )
Reklamlar

Türkiye'de de uygulansın diyenleri duyar gibiyim .Yorum sizin

Görenlerin Kanı Dondu!
Suudi Arabistan korkunç bir infaza sahne oldu! Myanmar asıllı, tecavüz ve cinayetle suçlanan bir adam Suudi Arabistan'da infazının ardından cesedi çarmıha gerip sergilendi. Bu girişim büyük tartışma yarattı.

Suudi Arabistan'da korkunç infaz! Başını kesip, çarmıha gerdiler!

Elias Abulkalaam isimli adam bir kadının evine silahla girdi, hırsızlık yaptı ve kadına tecavüze kalkıştı.

Ancak yakalanan adam Suudi Arabistan kralı Salman tarafından gelen emrin üzerine infaz edildi.
Adamın kafası uçurulduktan sonra bedeni Mekke'de çarmıha gerilerek sergilenmeye başlandı.
Tartışma yaratan infaz kararında en büyük eleştiri, cesedin çarmıha gerildikten sonra sergilenmesine 


**********

1617 Ağustos'ta Paralar Yatacak!
Emeklilere bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih açıklandı. 16 Ağustos'ta BAĞKUR ve SSK, 17 Ağustos'ta Emekli Sandığı emeklilerine ikramiyeleri ödenecek.

Hükümetin geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesinde almış olduğu kararla milyonlarca emekliye yılda iki kez bayramlarda bin liralık ikramiye verileceği duyurulmuştu. Yasanın hızla onaylanmasından sonra emekliler ilk ikramiyelerini Ramazan Bayramı öncesi almışlardı.

1617 AĞUSTOS TARİHİNDE HESAPLARA YATACAK

Kurban bayramı bu ayın 21'ine denk geliyor. 1819 Ağustos'unda hafta sonuna denk gelmesinden dolayı emeklilerin maaş ve ikramiyelerinin 1617 Ağustos tarihlerinde hesaba yatacağı belirtildi.

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi: "16 Ağustos'ta BAĞKUR ve SSK, 17 Ağustos'ta Emekli Sandığı emeklilerimize yapılacak bayram ikramiyesi ödemeleri hayırlı, uğurlu olsun. Emeklilerimizin bayram ikramiyesi ödemesi dosya başına 1.000 (Bin) TL olarak gerçekleştirilmektedir. Birden fazla dosyadan aylık alan emeklilerimize hisse oranı yüksek olan dosyadan tek bir ikramiye ödenecektir.

Ayrıca, vefat eden sigortalılarımızdan dolayı gelir ve/veya aylık almakta olan hak sahiplerine hisseleri oranında, İş kazası ve meslek hastalığı sigortasından sürekli iş göremezlik geliri almakta olanlara ise gelir bağlanmasına esas olan sürekli iş göremezlik derecesi oranında, bayram ikramiyesi ödemesi yapılmaktadır."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ASIL BOMBA DETAY İSE ... Skandal Türkiye çağrısında şoke eden İsrail ve BAE detayı Kadın maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Fiyat artışı pompaya yansıyacak mı?