Auto-Created-3
17 Ağustos 2018 ( 505 izlenme )
Reklamlar

ÜNLÜ İŞ ADAMI İLE İLİŞKİSİ BİTİNCE BAKIN NE YAPMIŞ !

ÜNLÜ İŞ ADAMI İLE İLİŞKİSİ BİTİNCE BAKIN NE YAPMIŞ !

Bu kez kadına uzaklaştırma verildi
İş adamı S.Ü., kısa süre birlikte olduğu eczacı R.Y.B.’nin kendisine psikolojik şiddet uyguladığı gerekçesiyle Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Mahkeme, işkadınına iki ay uzaklaştırma verdi.

Bu kez kadına uzaklaştırma verildi
Ankara 11. Aile Mahkemesi’nde görülen dava dosyasına göre Ankara’nın tanınmış iş adamlarından S.Ü., iş kadını R.Y.B. ile kısa süreli arkadaşlık yaptı. İlişkinin bitmesinden bir süre sonra S.Ü., R.Y.B.’nin kendisine psikolojik şiddet uyguladığı, kendisini ve ailesini rahatsız ettiği, “aşağılayıcı ve küçük düşürücü” hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Ankara 11. Aile Mahkemesi’ne başvurdu. S.Ü., mahkemeden koruma tedbiri istedi. 

Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre, iş kadını hakkında uzaklaştırma kararı veren mahkeme, “Şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmaması, işadamının bulunduğu konuttan, yerden derhal uzaklaştırılmasına, bir kilometreden daha yakınına girmemesine, şiddet mağdurunun şahsi eşyalarına ve ev eşyalarına zarar vermemesine, iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine” hükmetti.
 
YAKININDA ALKOL ALAMAYACAK
Mahkeme “Bulundurulması veya taşınmasına kanunen izin verilen silahları kolluğa teslim etmesine, mağdurun bulunduğu yerlerde alkol ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmamasına” da hükmetti.

gazete vatan com

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

FIKRA DEĞİL GERÇEK Avrupa baharı başladı Erdoğan'ı tehdit eden Akpınar'dan ilk açıklama ETİKETTE BU YAZIYORSA BÖCEK YİYECEĞİNİZİ BİLİN