Auto-Created-3
26 Ocak 2019 ( 328 izlenme )
Reklamlar

Venezuela'da bomba iddia! Gizli görüntüleri ortaya çıktı

Venezuela'da bomba iddia! Gizli görüntüleri ortaya çıktı
Venezuela'da başkanlığını ilan eden muhalefet lideri Juan Guaido'nun kısa bir süre önce hükümet yetkilileriyle bir araya geldiği ve objektiflere takıldığını öne süren görüntüler paylaşıldı. Guaido daha önce hükümet yetkilileriyle görüştüğü iddialarını yalanlamıştı.
 
Venezuela'da geçen hafta başkanlık yemini ederek kendisini ülkenin "geçici devlet başkanı" ilan eden Ulusal Meclis Başkanı Juan Guaido'nun, hükümetin üst düzey yetkilileriyle gizlice görüştüğünü iddia eden görüntüler ortaya çıktı.



Venezuela İletişim, Kültür ve Turizmden Sorumlu Devlet Başkan Yardımcısı Jorge Rodriguez, Caracas’taki Devlet Başkanlığı Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısında, Guaido'nun, Kurucu Meclis Başkanı ve iktidardaki Venezuela Birleşik Sosyalist Partisi (PSUV) Başkan Yardımcısı Diosdado Cabello ile görüştüğü görüntüleri gösterdi.

Guaido'nun 22 Ocak'ta Caracas'taki bir otelde Cabello ile görüştüğünü yineleyen Rodriguez, Guaido'nun güneş gözlüğü taktığı ve kapüşonlu bir kıyafetle Ulusal Meclis Sekreteri Roberto Marrero ile otelin içinde yürüdüğü güvenlik kamerası görüntülerini sundu.



Venezuela hükümeti tarafından paylaşılan görüntülerde Ulusal Meclis Başkanı Guaido'nun suratı gözükmese de Ulusal Meclis Sekreteri Roberto Marrero'nun yüzünü ayırt etmek mümkün.

Ulusal Meclis Başkanı Guaido daha önce görüşme iddialarını yanıtlarken Diasdado Cabello hakkında, "Bu adamı hepimiz tanıyoruz. Bir arkadaşım bana onun hakkında şöyle demişti; 'O doğru söylerken bile yalan söyleyebiliyor" ifadelerini kullanmıştı.

Rodriguez, Guaido'nun Cabello ile yaptığı görüşmede, başkanlık iddiasında bulunmayacağını belirterek yalnızca Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile yeniden seçim yapılması için görüşme talep ettiğini aktardı.

Venezuela İletişim, Kültür ve Turizmden Sorumlu Devlet Başkan Yardımcısı Rodriguez, Guaido'nun ABD'nin baskısıyla başkanlık yemini ettiğini vurguladı.

CabelloGuaido görüşmesine Venezuela Yerel Tedarik ve Üretim Komiteleri Ulusal Koordinatörü Freddy Bernal'in de katıldığı görüntülerde yer aldı.

Venezuela'da muhaliflerin mitinginde kendisini geçici devlet başkanı ilan eden Guaido, daha önce bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, kendisinin hükümet yetkilileriyle gizlice görüştüğü iddialarını yalanlamıştı.

KAYNAK: AA

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

EL UYUŞMASI MEĞER SEBEBİ BUYMUŞ İşte o paylaşımlar SIRAT KÖPRÜSÜNDE SORULACAK 7 SORU Karbonatlı Su İle Ayda 6 Kilo Verin