Auto-Created-3
14 Ağustos 2018 ( 461 izlenme )
Reklamlar

BOMBA DETAYLAR ÇIKTI ORTAYA

BOMBA DETAYLAR ÇIKTI ORTAYA

İstanbul’da, çaldıkları lüks araçlara sahte plaka takarak lüks sitelerdeki villalardan 2.5 milyon TL’lik soygun yapan çete çökertildi. Soygun parasıyla göğüs küçültme ameliyatı yaptıran çete elebaşı M.A.A. rezidansta yakalandı.
İstanbul’da sahte plaka taktıkları çalıntı lüks otomobillerle girdikleri sitelerde villaları soyan 2'si kadın 9 kişilik hırsızlık çetesi polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin 12 lüks villadan hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Yaklaşık 2,5 milyon liralık hırsızlık yaptıkları ortaya çıkan şebeke üyelerinin paraları gece külüplerin de ellerini viski ile yıkayarak harcadıkları ortaya çıktı.
13 AYDA 12 LÜKS VİLLADA HIRSIZLIK OLDU

Beşiktaş, Beykoz, Pendik ve Üsküdar ilçelerinde 7 Nisan 2018 ile 7 Temmuz 2018 tarihleri arasında 12 lüks villada gerçekleşen hırsızlık olayları üzerine polis tarafından soruşturma açıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri hırsızlıkların meydana geldiği evlerde ve çevresinde yaptıkları güvenlik kamerası incelemesinde şüphelilerin eşkallerini tespit etti. Şüphelilerin çalıntı lüks araçlarla önce villalar çevresinde keşif yaptıkları daha sonra hırsızlıkları gerçekleştirdikleri belirlendi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Limon Suyu ve Sarımsak ile Şeker’den Kurtulun Bakanlıktan açıklama: Bunu yapanın 700 lirası cebinde kalıyor! CHP’nin kalesi tehlikede: MHP’den Çankaya’ya bomba aday İbretlik Bir Olay!