Auto-Created-3
21 Kasım 2018 ( 371 izlenme )
Reklamlar

Türkiye’den Akdeniz’de o ülkelere çok ağır darbee

Türkiye’den Akdeniz’de o ülkelere çok ağır darbee


 
Türkiye’den Akdenizde O ülkelere çok ağır darbe! Türkiye kendisine karşı cephe alan o ülkelere bakın nasıl büyük bir ders verdi.Türkiye Cumhuriyetine karşı Ortak tabikat yapan Türkiye ve kuzey kıbrısı tehdit eden ve doğalgaz arayan ülkelere karşı Türkiye ve Kuzey Kıbrıs da yeni ve çok önemli hamleler yapıyor.

Akdeniz’in doğusunda ‘Notam’ savaşları yaşanıyor.Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nin tek başına sözde Münhasır Ekonomik Bölge (MEB) ilanını tanımayan Türkiye, Doğu Akdeniz’de petrol ve doğalgaz arayan ve tatbikatlar yapan Yunanistan, İsrail ve Güney Kıbrıs’ı NOTAM vererek engelledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Doğu Akdeniz’de hava tatbikatı yapan Yunanistan ve İsrail ile denizde de sondaj çalışması yapan uluslararası firmalara gözdağı verdi, aralık ayında 4 kez NOTAM (Havacıları uçuş ve yer emniyetini etkileyebilecek bazı önemli durumlardan haberdar etmek için yayımlanan bildiri) çekti. Aydınlık’ın haberine göre; Uzmanlar Türk Hava Kuvvetleri’nin yaptığı bu hamlelerin Yunanistan, İsrail ve Rumlar çok önemli mesajlar içerdiğini söyledi.


 


İSRAİLE ŞOK ÜSTÜNE ŞOK SEVAKİN ADASINI TÜRKİYE 99 YILLIĞINA KİRALANDI

Yavuz Sultan Selim Han’ın 1517’de Mısır’ı fethiyle Osmanlı yönetimine geçen,ve de tam 400 yıl doğrudan İstanbul’dan yönetilen ve Afrika’nın hac farizasına açılan kapısı olan, Lozanda İngilizlereye bırakılan Sevakin Adası 94 yıl aradan sonra 99 yıllığına Türkiye’ye tahsis edilmiş oldu.Böylece Türkiye Basra Körfezinde Katar, Kızıldenizde Somali ve Sudan üsleriyle Ortadoğuda yeniden askeri güç oluyor.. Bugünleri gösteren Allaha sonsuz şükürler olsun

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yazıcıoğlu’nun cenazesini yıkayan kişi anlattı; O gün Yazıcıoğlu Efendi Hazretlerine gelip sizden iki şey istiyorum Deniz Çakır'ın sözlü taciz ettiği kadınların avukatından yeni bir açıklama! Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in gelecekten verdiği haberler "Mansur Yavaş AK Parti'nin anketlerinde bile önde" iddiası