Auto-Created-3
01 Ağustos 2018 ( 1109 izlenme )
Reklamlar

YİNE ARAŞTIRMADAN DALDI

YİNE ARAŞTIRMADAN DALDI 
Abdulkadir Selvi'nin bu hatası Erdoğan'ı çok kızdıracak

 
Erdoğan'ın 'ahlaksızdı' dediği kişinin Adnan Oktar olmadığı açıklanmıştı.

 
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ve daha sonra Cumhurbaşkanlığı tarafından yalanlanan "Adnan Oktar komşumdu, ahlaksızdı" ifadelerini köşe yazısına taşıdı.Cumhurbaşkanlığının yalanlamasından habersiz olan Selvi, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da belirttiği gibi, 'ahlaksız' bu çete hakkında devletin tepesinde tam bir kararlılık söz konusu" dedi.Selvi'nin "Kedicikler itirafçı oluyor" başlığıyla bugün yayımlanan yazısında şu ifadeler yer aldı:

"Seks şantajı üzerine kurulu bu yapının dijital arşivi ele geçirilmiş durumda. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da belirttiği gibi, “ahlaksız” bu çete hakkında devletin tepesinde tam bir kararlılık söz konusu. 1999 yılında İçişleri Bakanı Sadettin Tantan’ın zamanında yapılan operasyondan kurtulmuşlardı. Ancak Türkiye o Türkiye değil, Ankara o Ankara değil. Yazısının tamamı Hürriyet'de

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sinek Çipras'tan Putin'i ikna çabası: Türk Akımı'nı... Çilek yaprağındaki mucize, bu faydasını hiç duymadınız… Deniz Çakır'ın sözlü taciz ettiği kadınların avukatından yeni bir açıklama!